Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова,

...
Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова,
Коментари Харесай

Лили Иванова хлътна по млад мениджър

Нов мъж от няколко месеца насам има примата Лили Иванова, разбра HotArena.

Певицата, която от години не позволява кого да е в обкръжението си, е омаяна от чара на мускулестия и татуиран мачо Николай Недеков, който е удостоила с достойнството да бъде неин персонален управител. Вечната Амбър гласувала цялостно доверие на младока, който се занимавал с импресарска активност и движел всичките й бизнес каузи. Недеков разполагал с вътрешна информация за енигматичния живот на Лили и бил измежду малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата. 

Тя го избрала след рекомендациите на свои сътрудници, които също имали бизнес връзки с него. Това, че е млад и добре комплициран, бил спомагателен плюс за примата, която обичала да е обградена от подобен вид мъже. Значително по-млади от нея са и всички музиканти, с които излиза на сцената, а дами измежду екипа й съвсем няма. Единствената такава бе дългогодишното й импресарио Петя Иванова, която певицата позорно уволни предходната година, а мястото й бе мигновено заето от Николай.

Певицата просто уведомила Петя, че отсега нататък просто няма да й е нужна. Без да уточни причина за уволнението й. Пред общи познати обаче загатнала, че се съмнява в коректността й. Двете бяха неразлъчен тандем близо 10 години и раздялата им беше много изненадваща за всички от естрадната колегия. През Петя минаваше всичко, обвързвано с организацията на концертите на Лили, в това число и огромна част от паричните потоци. В арт средите също бяха доста потресени от решението на Иванова, написа Ретро. 

Мнозина считат, че асистентката е станала жертва на конспирация. А заместникът й бързо е съумял да влезе под кожата на звездата. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР