Нов магазин на водещата верига за търговия с дрогерийни стоки

...
Нов магазин на водещата верига за търговия с дрогерийни стоки
Коментари Харесай

Kaufland и dm с първи външен обект в „Малинова долина“

Нов магазин на водещата верига за търговия с дрогерийни артикули dm drogerie markt ще отвори порти на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „ Малинова котловина “. Това е първият външен обект в партньорството сред двете компании, който се осъществя в границите на One Stop Shopping концепцията на Kaufland. Чрез нея водачът в ритейла уголемява броя и качеството на услугите, които дава на клиентите си, оптимизирайки и паркингите на своите хипермаркети.

Магазинът на dm ще е на повърхност от 500 м2 и се чака да отвори през есента. Стартът на основното партньорство ще даде на клиентите на хипермаркета още по-голям избор от дрогерийни артикули с чудесно качество на преференциални цени.

„ За първи път следва да осъществяваме взаимен външен обект сред Kaufland и dm. За нас това партньорство е стратегическо, тъй като характерът и размерът на стоките, които козметичната верига предлага, се вписват напълно в нашата One Stop Shopping идея. Активно работим в посока разширение на броя и качеството на услугите, които да предоставяме на нашите клиенти, тъй че да създадем престоя им в нашите хипермаркети оптимално прелестен и потребен, предоставяйки им опция да напазаруват, да платят сметките си, да се възползват от богатата палитра от услуги. “, споделя ръководителят на направление „ Централно ръководство на недвижимостите “ за Kaufland България Диана Костова.

„ Особено сме щастливи, че в лицето на Kaufland намерихме благонадежден сътрудник, с чиято поддръжка да изградим наш обект на основна локация в София. В центъра на нашата активност постоянно слагаме индивида с неговите потребности – като клиент, чиновник или сътрудник. В тази връзка имам вяра, че сега построяваме и основите на едно сполучливо и дългогодишно съдействие с Kaufland, което ще докара до още по-приятно и удовлетворяващо прекарване за всички наши клиенти. “, добавя Aндpeй Пeтpoв, пpeдceдaтeл нa Бopдa нa yпpaвитeлитe нa dm Бългapия.

От началото на годината Kaufland България започва нови партньорства с разнородни бизнеси като Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране, Пицария Пица Лаб, Кафетерия Compartido, Обект за мобилни аксесоари Фонакс, уголемява партньорствата си с Aladin Foods, Obento Sushi, Ядки Ройс и доста други.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР