Нов мач в Германия в рамките на последната седмица очаква

...
Нов мач в Германия в рамките на последната седмица очаква
Коментари Харесай

Тервел се боксира в памет на треньора на Кличко

Нов мач в Германия в границите на последната седмица чака Тервел Пулев. Този път по-малкият от братя Пулеви излиза в специфична гала-вечер в памет на именития треньор Фриц Здунек - дълготраен ментор на Виталий и Владимир Кличко.

Събитието в събота (18-ти ноември) е под надпис " В памет на Фриц " и ще се състои в Нойщат-Гвеле, в непосредствена непосредственост до известния с огромните си обичаи в бокса град Шверин. Местният клуб " Трактор " е люпилня за олимпийски, международни и европейски първенци в продължение на десетилетия до момента в който се управлява от Здунек.

Срещу Тервел на кръга ще се качи най-хубавия боксьор на Грузия Михаил Куцишвили , който има 44 победи при експертите, 24 от тях с нокаут. Битката сред тях е избрана за основна в програмата на вечерта, планувана е за 8 рунда и ще стартира последна, под №5 в програмата.

Организаторите се хвалят и с наличието на Ули Вегнер и Кубрат Пулев. Вегнер - персонален треньор на Кобрата, с който българинът победи с европейския пояс , а след това завоюва и отбрани интерконтителната купа в тежка категория на WBA, е считан за един от най-близките другари на Здунек .

Както преди седмица в Берлин, когато поддържа Тервел от трибуните при петата му поредна победа против украинеца Артьом Редко с механически нокаут в третия рунд, по този начин и в този момент, Кубрат ще бъде неразделно до брат си и в Нойщат-Гвеле.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР