Нов жалбоподател се появи в комисията по ревизията на управлението

...
Нов жалбоподател се появи в комисията по ревизията на управлението
Коментари Харесай

ВИДЕО Най-големият зърнопроизводител Павел Стоименов също се яви в комисията по ревизия на Борисов и изнесе скандални данни

Нов жалбоподател се появи в комисията по проверка та на ръководството на Бойко Борисов, ръководена от Мая Манолова.

Той се показа като Павел Стоименов и се разгласи като най-големия зърнопроизводител в България.

Със зеленчуци зареждаме всички магазини в България. Той разкри, че има доказателства за корупция, като това даже засягало националната сигурност на страната. Агробел 2001 е компанията му, показа той.

Лично аз донесох 1000 гласа на ГЕРБ и на Емануил Манев. Това съобщи жалбоподателят в Комисията по проверка в Народното събрание Павел Стоименов. Той съобщи, че е дал своя вот за ГЕРБ. Той е вторият жалбоподател, който през днешния ден се появи ненадейно и в началото отхвърляше да си каже името. 

Откраднаха ми писмено компанията. Започнахме да наемаме аграрни земи в Стара Загора. След това ни сполетяха страшни беди. Тези беди пристигнаха от картела Г-8 и Иван Ангелов. Бяха ни запалени офисите. Беше запалена къщата на една от нашите служителки. Имаше закани за убийства. Наложи се да експортирам част от бизнеса си в Гърция. Това бяха единствено част от изнесените сигнали от Павел Стоименов, който бе атакуван от депутати на ГЕРБ, които се пробваха да го заглушат.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР