Нов инцидент - автомобил, превозващ нелегални мигранти е катастрофирал в

...
Нов инцидент - автомобил, превозващ нелегални мигранти е катастрофирал в
Коментари Харесай

Ван със 17 мигранти катастрофира след гонка с полицията в София

Нов случай - автомобил, пренасящ незаконни мигранти е аварирал в София, оповестява Българска национална телевизия. Инцидентът е станал на кръговото кръстовище на Околовръстното шосе при столичния квартал " Драгалевци " след гонка с полицията.

Преследването е почнало към 5 часа сутринта. По данни на националната телевизия в подгоненото от униформените транспортно средство е имало 17 души. Автомобилът е самокатастрофирал - блъснал се е в такси, само че няма съществено потърпевши, удостоверяват от столичната полиция.

Гонката стартира още на автомагистрала " Тракия " към тунела Траянови врата. Полицаи дават знак на водача да спре, само че той не се е подчинил, описват източници на bTV. Преследването завършва, когато към този момент в София лидерът изпуска ръководството на колата.

Според данните досега 17-те мигранти споделят, че са от Афганистан. Нямат документи за идентичност. 10 от тях са откарани в лечебни заведения за обзор, те са с леки пострадвания. Двама потърпевши са в „ Пирогов ”, двама във ВМА, двама в ИСУЛ с леки пострадвания.

Шофьорът е арестуван. Той е 18-годишен мъж, без брошура и прочут на Министерство на вътрешните работи. Пробите му за алкохол и опиати са негативни.

Разследването на случая продължава.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР