Нов ход, свързан с Доналд Тръмп, предприема Twitter – този

...
Нов ход, свързан с Доналд Тръмп, предприема Twitter – този
Коментари Харесай

Twitter премахва постове, „пожелаващи“ смърт на Доналд Тръмп

Нов ход, обвързван с Доналд Тръмп, подхваща Twitter – този път обществената мрежа отстранява изявления, пожелаващи гибелта на американския президент, с което провокира рецензиите на аудиторията, съобщи „ Франс Прес “.

След хоспитализацията в болница „ Уолтър Рийд “ на президента, който даде позитивна проба за COVID-19 в петък, от платформата обявиха, че ще смятат за нарушение на политиките за обидно държание всеки пост, в който се показва вяра за гибелта на Тръмп.

Това провокира необятен отзив измежду потребителите. „ Значи желаете да ни кажете, че сте могли да вършиме това от самото начало “, попита представителката на демократите в Ню Йорк Александрия Окасио-Кортес. В отговор от Twitter означиха, че са решени да подхващат още дейности, с цел да подобрят информационната среда.

„ Тези смъртни закани към нас трябваше да бъдат взети насериозно “, означи депутатът от Демократическата партия Рашида Тлаиб.

Лечението на Тръмп е една от най-горещите тематики в основаната от Джак Дорси обществена мрежа сега, а главен фокус са мненията, свързани с подценяването на рисковете от пандемията от страна на президента. Самият той разгласява 18 поста в границите на един час, откакто в продължение на няколко дни не бе деен онлайн поради заболяването.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР