Нов голям скандал е на път да изостри обстановката в

...
Нов голям скандал е на път да изостри обстановката в
Коментари Харесай

Лечков обяви, че подписът му на Изпълкома е фалшифициран

Нов огромен скандал е на път да изостри ситуацията в БФС. В общественото пространство се появи документ от последния Изпълком, на който оставката на Борислав Михайлов е призната, а на негово място застава Михаил Касабов.

Той е подписан и от вицепрезидента Йордан Лечков, само че той разгласи че подписът му е подправен. Интересното е, че Спас Русев не се е подписал, защото си потегли по-рано. В документа липсва името на Кирил Домусчиев, който не участва. 

" Подписвал съм само протокол за наличие. Давам ви и жокер – проверете какъв е бил дневният ред на въпросния Изпълком на Българския футболен съюз, какви точки са обсъждани на него. Обадете се в пресдирекцията или в деловодството на БФС, дано те ви дадат тези отговори. Повече не желая да приказвам, изчаквам. Все отново съм подал тъжба в съда, дано дадем време да отсъди кое е вярното ", съобщи Лечков пред Спортал.

Попитан на въпрос дали е подписвал документ, че Михаил Касабов става президент на БФС, той отговори: " Няма такова нещо. Става въпрос за грандиозна машинация. За какво приказвам толкоз време? Казах ви, вижте дневния ред на Изпълкома, устава. Не желая да приказвам кой може да е направил това. Подал съм тъжба и чакаме решението на съда ", добави Лечков.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР