Нов голям сервизен център изгражда Volvo Trucks край АМ Тракия

...
Нов голям сервизен център изгражда Volvo Trucks край АМ Тракия
Коментари Харесай

Volvo Trucks ще ремонтира по 6000 камиона годишно в сервизна база за близо 10 млн. лева край София

Нов огромен сервизен център построява Volvo Trucks край Автомагистрала " Тракия " в София. Базата ще може да обслужва хиляди камиони Volvo и Renault годишно, оповестиха от компанията.

Това е нейна поредна огромна инвестиция у нас.

Детайли : Новият сервизен център към този момент се строи на повърхност от 12,5 дка на столичния околовръстен път при село Казичене - в непосредствена непосредственост до изхода за автомагистрала " Тракия ".

Екипът от 20 опитни експерти ще разполага с съвременно съоръжение и при цялостно натоварване ще може да обслужва 6000 камиона годишно. Резервните елементи ще идват от огромна складова база, както и посредством обезпечена доставка в границите на 24 часа, в случай че даден съставен елемент не е разполагаем на място.
 Снимка 626529
Източник:

Инвестицията е в размер на близо 10 млн. лв., като тя включва и слънчеви панели, различни решения за отопление и зарядни станции за електрически автомобили.

В прав текст : " В София и региона са съсредоточени доста и извънредно динамично разрастващи се компании в транспортния отрасъл, логистични центрове и огромни купувачи на товарни транспорти. В отговор на това, условията и потребностите на клиентите ни, както и на възходящата популация камиони Volvo, с вторият ни личен сервизен център в София ще осигурим оптимално бързо още по-достъпна услуга, еластичност и повишен потенциал ", изясни Фредрик Олсон, ръководещ шеф на Volvo Trucks България.

Какво следва : Новият софийски сервиз на Volvo Trucks би трябвало да проработи доникъде на 2024 година
 Снимка 626531
Източник:

Още нещо : От този месец сервизната база на Volvo Trucks във Варна е в някогашния Дом на камиона (бул. " Сливница " 234), като по този начин сервизът към този момент е с двоен потенциал - с 6 канала, от които половината за проходни. Има и паркинг за 15 композиции и 20 влекача.

От началото на идната година ще проработи ново хале в сервизния център в Пловдив, с което и неговият потенциал ще се усили със 75%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР