Нов гаф вдигна рейтинга на обедната емисия в 12.00 часа

...
Нов гаф вдигна рейтинга на обедната емисия в 12.00 часа
Коментари Харесай

Обедната емисия по-интересна от всякога: Репортер с каруцарски псувни заради маските! / ВИДЕО

Нов гаф подвигна рейтинга на обедната емисия в 12.00 часа по Българска национална телевизия. Репортерът Александър Марков, който е един от най-показваните мъже в националната телевизия и който отразява всички значими вести, без смисли от ресора им, се разпсува като каруцар в ефира. Той е в Съединени американски щати, с цел да следи изборите и наложителното носене на маска навън очевидно му идва допълнително.

Малко откакто трансферира топката към студиото, Марков не се сдържа и „ нахрани “ маската със звучното:

„ Пу, д’*ба тъпата маска, б*хти тъпата маска, пу, мама ти д’*ба “, с което втрещи феновете. Гафът обаче е освен на Марков, който би трябвало да е наясно със златното предписание, че на жива връзка приказваш единствено по тематиката. Не по-малко отговорен е и тонрежисьорът в Българска национална телевизия, който не е затворил звуковия канал на Марков, до момента в който той чака да бъде включен още веднъж.

Само преди няколко седмици по този начин се изложи Канна Рачева от bTV, която до момента в който чакаше включване оповести, че нищо не знае за митингите на българите в чужбина, само че ще си измисли.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР