Нов екип от съдебни лекари ще работи по изготвянето на

...
Нов екип от съдебни лекари ще работи по изготвянето на
Коментари Харесай

Нов екип съдебни лекари работи по смъртта на д-р Иван Кръстев

Нов екип от правосъдни лекари ще работи по правенето на назначената съдебно-медицинска експертиза по делото за гибелта на някогашния шеф на родилното поделение във врачанската МБАЛ „ Христо Ботев” доктор Иван Кръстев, научи организация BulNews.
Причината за избор на нов медицински екип е заради това, че досегашния доктор, който се бе заел с нелеката задача излезе в пенсия.
Припомняме, че началникът на врачанското акушеро-гинекологично поделение в МБАЛ "Христо Ботев " доктор Иван Кръстев е умря през месец април предходната година.
Лекарят, дал живот на хиляди бебета, издъхна в болница ИСУЛ в София, където беше закаран след безразсъден случай в с. Горно Пещене. В селото той бе прегазен от 62-годишен мъж от обитаемото място.
Новината за кончината на един от най-хубавите лекари-гинеколози във Враца от последния половин век шокира близки, сътрудници и приятелите му. По зла подигравка на ориста задачата, на която той посвети последните 15 години от живота си - ремонтът на АГО, към момента не е реалност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР