Нов дует между Криско и Слави Трифонов ще види бял

...
Нов дует между Криско и Слави Трифонов ще види бял
Коментари Харесай

Слави Трифонов и Криско разкриха дълго пазена тайна

Нов дует сред Криско и Слави Трифонов ще види бял свят напълно скоро. Парчето на двамата към този момент е записано и е въпрос на време да бъде публично показано. Това е втори взаимен план на рапъра и шоумен номер 1 у нас в границите на половин година.

Първата им обща ария " Гледай по какъв начин се прави " счупи всички върхове и мазета рибата. Сега двамата са решени да вдигнат още по-високо летвата.

Новото дуетно парче на Криско и Трифонов няма да е типичният за рапъра род. В песента ще вземат участие и музикантите от " Ку-ку бенд ", което е отзив за същински шлагер.

" Слуховете са правилни. Имаме втори дует! Този път към нас се причисляват и великите музиканти от „ Ку-ку бенд ", призна Криско.

Двамата със Слави се сближиха доста по времето на снимачната площадка за дебютния им дует. Трифонов откри място за Криско в шоуто, което води, само че ходът не се оказа печеливш и рубриката на габровеца бързо бе свалена. Въпреки това Слави вижда голям капацитет в Криско. Именно Дългия търси рапъра и му предлага да създадат нова ария. Младият артист на секундата удостоверява и незабавно стартира да възнамерява нещата към песента.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР