Нов ден в Украйна - нови удари срещу агресора. Днес

...
Нов ден в Украйна - нови удари срещу агресора. Днес
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: агресорът в Украйна - отново в пламъци

Нов ден в Украйна - нови удари против агресора. Днес постройката на следената от окупатори администрация в Херсон бе бомбардирана, а детонация взе живота на локалния основен прокурор в непризнатата република " ЛНР ". Украйна не е поела отговорност за офанзивите.

Но без значение дали украинци стоят зад днешните набези, техните закононарушения не могат да се съпоставят с безчинствата, които агресорите са правили месеци наред в Изюм. В покрайнините на града бе открит всеобщ гроб. По данни на полицейски чиновник от Харковската област на територията му има заровени 440 натрупа. Изглежда Изюм се трансформира в новата Буча.

Германия би трябвало да стане най-добре оборудваната войска на Европа. Тази цел поставя самият канцлер Олаф Шолц, който постоянно е упрекван, че подхожда прекомерно меко против Кремъл. В предишното въоръжаването на Германия постоянно е носило паники из Стария континент. Но през днешния ден една мощна Германия би се трансформирала в поръчител за нескончаем мир.

Някои привички обаче трудно се не помнят. В обект на яростни крити и насмешки се трансформира най-висшия немски генерал - Еберхард Цорн. Той разгласява разбор, оценен като " зашеметяващо неприятен ", в който предвижда, че Русия е изцяло способна да открие втори фронт против НАТО. Как? Елементарно, Уотсън - с цялостна готовност. Да се чуди тогава човек какво чака Путин!

Сириецът, управлявал автобуса с мигранти от злополуката с двама починали служители на реда, е пълновръстен. Той е роден през 2004, а не през 2007 година, както се твърдеше до момента. Данните за възрастта на Омар Мохамад Али Абданму са потвърдени след експертиза, включваща образна диагностика, рентгенови фотоси на ръцете, таза и костите. 

Как запекът вреди на половия живот на скорпионите? И за какво патетата следват майка си в индианска нишка? Учените, които са дали отговор на тези и доста основни екзистенциални въпроси, са удостоени с тазгодишните Антинобелови награди.

 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР