Нов дългосрочен кредит за 1,450 млн. лева за Пътнически превози

...
Нов дългосрочен кредит за 1,450 млн. лева за Пътнически превози
Коментари Харесай

Общественият транспорт в Сливен иска заем, за да плаща стари задължения

Нов дълготраен заем за 1,450 млн. лв. за " Пътнически транспорти " в Сливен разисква през днешния ден, 20 август, локалният общински съвет.
Заемът би трябвало да покрива остарели отговорности.
 Чрез нова транспортна скица ръководещите целят да лимитират дотациите за общините, сигнализира Българска социалистическа партия Чрез нова транспортна скица ръководещите целят да лимитират дотациите за общините, сигнализира Българска социалистическа партия
„ Предложението в Закона за автомобилните транспорти, с което се основава междуобластна транспортна скица е следващия опит на ръководи...
" В резултат от въведеното изключително състояние, породено от пандемията, финансовото положение на сдружението се утежнява. Приходите от продажби за месеците март, април, май и юни са намалели с 44.6 % по отношение на същия интервал на 2019 година Намаленият пътникопоток води до понижение в размера на приходите и обезщетенията. Предприети са ограничения за ограничение на разноските. Дружеството изплаща предпочитано заплатите на чиновниците, електрическата енергия и горивата, като отговорностите към останалите снабдители се обслужват от време на време, без да се позволява да се усилват.
Към момента отговорностите на „ Пътнически транспорти ” ЕООД, гр. Сливен към Национална агенция за приходите са 128 хиляди лева, отговорностите за гориво са 1 114 хиляди лева, от които 126 хиляди лева наказателна клауза за просрочени заплащания, а задължението по употребения банков заем е 347 хиляди лева ", споделят от сдружението.
Затова то желае нов заем, като с него ще заплати за отговорности за гориво и ще рефинансира употребения все още заем от ПИБ, като по този метод разноските за лихви ще намалеят с 50% на годишна база и това ще усъвършенства ликвидността на сдружението, написа в предлагането за сесията съгласно Агенция " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР