Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това

...
Нов човек на Пеевски в МВР или честни избори? Това
Коментари Харесай

От Главчев не трябва да е премиер до По делата ще го познаем: Коментарите за новия стар служебен премиер

Нов човек на Пеевски в Министерство на вътрешните работи или почтени избори? Това е въпросът пред Главчев, написа във Facebook съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков във връзка втория мандат на Димитър Главчев като длъжностен министър председател. Днес той взе досието с мандата от президента Румен Радев и получи период да показа проектокабинета си до 26 август, с цел да може предварителните парламентарни избори да се проведат на 27 октомври. Първоначалният избор на Радев за поста длъжностен министър-председател беше Горица Грънчарова-Кожарева. Тя обаче реши вътрешният министър Калин Стоянов да остане на поста си и в новия длъжностен кабинет, което принуди президента да не подпише декрет за назначението на нейното държавно управление. 

По думите на Кирил Петков, в случай че Димитър Главчев постави министър на Министерство на вътрешните работи, който няма скрита взаимозависимост от Пеевски, ще е стъпка напред.

" Ако Главчев постави някой като Темелакиев, Илков или някой различен, който е прикрито прокси на Пеевски, това ще е следващият прахуляк в очите на хората. Единствената задача на Главчев е да каже " НЕ " на Пеевски и да имаме почтени избори! По делата ще го познаем ", добавя Кирил Петков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР