Нов черен рекорд на броя на новозаразените с КОВИД-19 беше

...
Нов черен рекорд на броя на новозаразените с КОВИД-19 беше
Коментари Харесай

Нов рекорд на случаите на COVID в Гърция. За частни партита глобата ще е 50 хил. евро

Нов черен връх на броя на новозаразените с КОВИД-19 беше регистриран в Гърция, оповестяват гръцките медии.

Данните от последните 24 часа демонстрират 35 580 новорегистрирани случая, оповестява телевизия " Скай ". Направени са 424 682 лабораторни теста и % на позитивните резултати е 8,38 на 100. Смъртните случаи, свързани с вируса, са 72, а броят на пациентите в интензивните отделения са 636, съобщи Българска телеграфна агенция.

Над 60 на 100 от случаите на КОВИД-19 в страната са на Омикрон, сочат данни на министерството на опазването на здравето, оповестява в. " Катимерини ".

От през днешния ден в страната влязоха в мощна още ограничения, които целят да спрат разпространяването на вируса.

Според признатите ограничавания заведенията за хранене, клубовете и останалите заведения ще могат да работят единствено до среднощ и то единствено със седнали клиенти на маси до шестима души. Забранява се и музиката в заведенията. Единственото изключение е за Новогодишната нощ, когато заведенията ще могат да останат отворени до 2 ч. през нощта при същите ограничения.

Солени санкции са планувани за нарушителите. За образуване на частни празненства санкцията възлиза на 50 хиляди евро, оповестява електронното издание на в. " Прото тематика ". При наново нарушаване санкцията доближава 200 хиляди евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР