Нов бонус дават в Кипър на хората, които се ваксинират

...
Нов бонус дават в Кипър на хората, които се ваксинират
Коментари Харесай

Бонус за море: Ето къде плащат почивката на ваксинираните

Нов бонус дават в Кипър на хората, които се имунизират - страната ще има заплаща част от почивката през юли и август. Това са част от утвърдените от държавното управление ограничения за поощряване на имунизациите, съобщи БНР.

220 хотели ще оферират понижени цени за имунизирани най-малко с първата доза и за преболедували ковид през последните 6 месеца. Новата стратегия стартира от 15 юли и продължава до 31 август. Определената оптималната цена за двойна стая със закуска с престой най-малко три нощувки е 80 евро дневно. Част от хотелите оповестиха цени и от 50-60 евро. Държавата покрива 35% от сумата и да почиващите остават от 33 до 50 евро за нощувка.

От този тласък могат да се възползват всички непрекъснато живеещи в Кипър, в това число българите, които дават отговор на двете условия за здравния им статус. Правителствената стратегия за субсидирана почивка освен ще поддържа туризма и хотелите, само че се чака и да насърчи хората, изключително по-младите, да се ваксинират. Досега съвсем 68% от популацията в Кипър са получили най-малко първа доза, а близо 58% са изцяло имунизирани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР