Нов български сериал ще предложи NOVA на зрителите през есенния

...
Нов български сериал ще предложи NOVA на зрителите през есенния
Коментари Харесай

Новият сериал на NOVA „Пътят на честта“: историята на една силна жена, която трябва да остане вярна на себе си

Нов български сериал ще предложи NOVA на феновете през есенния ефирен сезон. Към богатото си авторско кино наличие през септември медията ще добави още едно заглавие – драмата „ Пътят на достойнството “ .
 Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш Edna предлага Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш
Поредицата, основана в партньорство с екипа на „ Глобал филмс “ с продуцент Магърдич Халваджиян, наблюдава трагичната история на една мощна жена, изправена пред предизвикването да остане вярна на себе си макар нелеките житейски обстановки . След убийството на брачна половинка ѝ тя ще покаже на какво е подготвена една майка в името на детето си.

Четирима потвърдени режисьори работят над „ Пътят на достойнството “ - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски . Главните функции са поверени на Силвия Петкова и Ивайло Захариев . След превъплъщението му в облика на Дякона Левски, феновете на NOVA ще имат опция да видят и артиста Веселин Плачков в напълно друго амплоа.

 Пътят на достойнството сериал NOVA NOVA Виктор Божинов

В продукцията се включва и обичаният артист Симеон Лютаков , който този път ще изиграе ролята на юрист. В продукцията вземат участие още: Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други Новото изобретение в сериала е 9-годишният Александър Спиров , който изиграва ролята на дребния Мартин.

„ Смятам, че сериалът ще помогне на доста фенове да намерят пътя, изключително на младите, тъй като да отстояваш достойнството си, да отстояваш правилата си в действителност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се желае посредством кино лентата да покажем, че тези неща към момента са живи, че те съществуват и че си коства човек да се бори за тях “– съобщи продуцентът Магърдич Халваджиян в утринния блок на NOVA „ Здравей, България “.

 Пътят на достойнството сериал NOVA NOVA Владимир Зомбори и Силвия Петкова

За Кера (Силвия Петкова) и 7-годишният ѝ наследник Мартин (Александър Спиров) пътят от Царево до София се оказва пътят на оцеляването , в който минало и настояще са в непрекъсната битка за превъзходство. В сюжетната линия са преплетени контрастните страсти сред любовта и омразата, истината и лъжата, достойнството и измените .
 image2_16x9.png Какво си мислят кучетата, когато им се усмихваме? На фокус
Новият сериал преглежда значими обществени проблеми като крещящата нужда на актуалното общество за връщане към полезностите и вярата в положителното . Сред главните тематики е и миграцията от дребния към огромния град, както и трансформацията на проведената престъпност от 90-те години в „ чист бизнес “.

Сценаристи на продукцията са креативният тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова , които се въодушевяват за сериала от същинска история.

Очаквайте новия български сериал на NOVA „ Пътят на достойнството “ през септември

 Пътят на достойнството сериал NOVA NOVA
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР