Нов български филм - Дъвка за балончета, тръгва по кината

...
Нов български филм - Дъвка за балончета, тръгва по кината
Коментари Харесай

Българският филм "Дъвка за балончета" тръгва по кината

Нов български филм - " Дъвка за балончета ", потегля по кината от през днешния ден. Романтичната комедия с Теодора Духовникова и Иван Юруков, той споделя " за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, сбирките от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки ".

Действието се развива редом сред 1988 година и днешния ден. Двама другари от детинство - съумелият рекламист Калин (Юруков) и авантюристката без проекти Биляна (Духовникова) се срещат за пръв път почти 25 години, откакто са си дали обещание да се оженят на кварталната детска площадка. Както повеляват сценарните закони, първоначално те даже не се познават. Но петте дни, прекарани дружно, ги връщат в детството и ги карат да премислят сегашното.

Сценаристи на " Дъвка за балончета " са Тео Чепилов, Георги Иванов, Теодора Маркова и Невена Кертова, а режисьор - Станислав Тодоров - Роги. Във кино лентата играе и Малин Кръстев, в детските функции са Аглея Гумнарова и Андреас Захариев. Той може да бъде гледан на 55 екрана в 27 града в страната, оповестяват разпространителите от " Лента ".



Всичко, което би трябвало да знаете за: Кино (945)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР