Нов ад с опашки пред кабинковия лифт на Банско в

...
Нов ад с опашки пред кабинковия лифт на Банско в
Коментари Харесай

Нов ад с опашки на Банско

Нов пъкъл с опашки пред кабинковия въжен превоз на Банско в разгара на ученическата почивка. Тази заран скиори разгласиха в обществените мрежи фотоси от долна станция, от които се вижда, че опашката се вие в няколко направления.

"Чака се по два часа, с цел да се качиш на кабинката. Влизайки в нея, към този момент си отмалял от отмалялост от висенето в студа ", разясняват туристите.

В момента курортът е цялостен поради ваканцията, а оборудването не може да поеме искащите да карат ски в планината. Кабинкова линия към този момент има и ново работно време и към този момент работи в 8,00 часа, само че и това не облекчава ситуацията, заяви "Канал 3 ".

В същото време за довечера "зелените " провеждат следващия митинг. В техните групи пък се приказва за радикализация на митинга, тъй като с "мирни " способи не съумели да реализират нищо.

Протестът стартира като подобен против втория кабинков въжен превоз, само че бързо се трансформира в политически, откакто в първите редици влязоха провалилите се на избори политици - Христо Иванов, Атанас Атанасов и други от "Да, България " и ДСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР