Нотингам стигна до равенство 2:2 в домакинството си на Брентфорд

...
Нотингам стигна до равенство 2:2 в домакинството си на Брентфорд
Коментари Харесай

Нотингам се добра до точка срещу Брентфорд

Нотингам стигна до тъждество 2:2 в семейството си на Брентфорд по трагичен метод. В добавеното време безредие в наказателното поле докара до гол, а последното допиране бе на бранителя на гостите Матиас Йоргенсен. Форест остана на дъното на класирането, само че в трето следващо домакинство не позволява загуба.

Тимът на Стив Купър повежда в пет от шестте си мача на “Сити Граунд ” този сезон, само че рядко стига до триумфа. Днес тази наклонност продължи, защото Морган Гибс-Уайт откри резултата в 20-ата минута след прелестен самостоятелен пробив. Рекордната покупка на Нотингам бе извънредно деен при започване на срещата и можеше да открие резултата и по-рано, само че ударът му бе отразен от Давид Рая преди да се намеси и Бен Мий. Форест имаше искания за дузпа, само че разглеждане с ВАР отсъди, че няма нарушаване.

Брентфорд изравни в добавеното време на първата част от дузпа. Наказателният удар бе отсъден след дълго разглеждане с ВАР и бе осъществен от Мбеумо. След почивката Нотингам мъчно създаваше чисти голови обстановки, а в 75-ата минута Виса изведе гостите напред и те бяха покрай първа победа като посетител за този сезон. Те обаче се разминаха с нея, откакто безредната сиуация в края докара до гол и подвигна на крайници “Сити Граунд ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР