Нотингам се класира убедително за 1/4-финала на Карабао Къп, побеждавайки

...
Нотингам се класира убедително за 1/4-финала на Карабао Къп, побеждавайки
Коментари Харесай

Нотигнам разби Блекбърн, Брайтън отпадна от Карабао Къп след дузпи

Нотингам се класира безапелационно за 1/4-финала на " Карабао Къп ", побеждавайки с безапелационното 4:1 Блекбърн като посетител на " Иууд Парк ". През първото полувреме мачът бе равносилен, само че през втората част тимът от Премиър лийг наложи превъзходството си и пречупи съпротивата на своя противник.

Бренън Джонсън откри за гостите от дузпа в 13-тата минута, само че Скот Уортън изравни в 43-тата. След това обаче " алените " изковаха успеха с попадения на Джеси Лингард в 53-тата, Тайуо Айуоний в 79-ата и още веднъж Бренън Джонсън в 92-рата минута.

В другия мач от тази фаза през днешния ден Чарлтън сервира изненадата, елиминирайки Брайтън след осъществяване на дузпи. Двата отбора не си означиха в постоянното време и продълженията, а при дузпите драмата бе цялостна, като и двата отбора пропуснаха по 3 от първите си 5 дузпи, като решаващо се окаца седмото осъществяване за гостите, което бе пропуснато от Мойзес Кайседо и по този начин Чарлтън е на 1/4-финал, а Брайтън завършва присъединяване си в шампионата.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР