Нотингам победи Лестър с 2:0 в мач от 20-ия кръг

...
Нотингам победи Лестър с 2:0 в мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Нотингам победи Лестър и задълбочи кризата при лисиците

Нотингам победи Лестър с 2:0 в мач от 20-ия кръг на Висшата лига. И двете попадения за Форест бяха дело на Бренън Джонсън. С тази победа Нотингам е към този момент 13-ти с 20 точки, до момента в който Лестър е тъкмо зад своя днескашен противник със 17 пункта на сметката си.

Първата опция в мача пристигна в 15-та минута, когато Харви Барнс се оправи добре, стигайки до центриране от страна на Марк Олбрайтън, само че по-късно насочи удара си малко настрана от лявата греда. До края на първата част двата тима не съумяха да основат повече чисти положения, като дуелът бе равносилен и като че ли Нотингам и Лестър повече се изчакваха, вместо да подхващат някакви опасности.

В 50-та минута още веднъж Харви Барнс можеше да се разпише, откакто Юри Тилеманс го откри на добра позиция, само че ударът му закачи дясната греда и излезе в навън. Малко по-късно Бренън Джонсън съумя да открие резултата, само че попадението бе анулирано. След дълго разглеждане с ВАР, голът бе зачетен, а Нотингам поведе.

Лестър не съумя да отговори и в 84-та минута Морган Гибс-Уайт отклони към Бренън Джонсън, който още веднъж показва страхотна увереност, изпревари няколко бранители и приключи в лявата страна на вратата - 2:0. Това попадение тотално пречупи " лисиците ", които нямаха сили да отвърнат и изгубиха срещата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР