Нотингам победи Арсенал с 1:0 и короняса Манчестър Сити. Тимът

...
Нотингам победи Арсенал с 1:0 и короняса Манчестър Сити. Тимът
Коментари Харесай

Нотингам победи Арсенал и короняса Манчестър Сити

Нотингам победи Арсенал с 1:0 и короняса Манчестър Сити. Тимът на Пеп Гуардиола е неосъществим на върха в класирането с 4 точки задатък пред " артилеристите ". На столичани им остава един мач до края на сезона.


През по-голямата част от сезона Арсенал водеше в класирането, само че момчетата на Пеп Гуардиола направиха страховит заключителен взлом с 11 следващи победи, до момента в който " топчиите " изгубиха много точки в последните месеци. Така фантазията на Ман Сити за требъл в края на сезона е една крачка по-близо. Финалът за ФА Къп, в който ще се изправят против Манчестър Юнайтед е на 3 юни, а борбата за трофея в Шампионска лига против Интер е на 10 юни в Истанбул.

Първото състояние на " Сити Граунд " бе за гостите. Габриел Жезус стреля с глава, само че топката мина над напречната греда. Отговорът на домакините бе разрушителен. В 19-ата минута Тайво Авонии бе отлично изведен самичък против вратаря, а нападателят резервира самообладание и приключи в долния ляв ъгъл на вратата.

Арсенал стигна до действителна заплаха чак в 61-вата минута, когато Бен Уайт откри Букайо Сака в кулоар, само че Навас отрази изстрела на тъмнокожия англичанин.

Лондончани нападнаха с всички сили, само че пък в 67-ата за малко да позволен второ попадение. Тогава Гибс-Уайт съумя да вземе топката след недоразумение в отбраната на Арсенал и не сполучлив опит на Бен Уайт да я овладее. Футболистът на Нотингам се оказа очи в очи с Рамсдейл, само че под огромен ъгъл, вследствие на което не съумя да уцели вратата.

До края не се случи нищо забавно, като в последна сметка Арсенал си остана с един изстрел в очертанията на вратата за това второ полувреме. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР