Нотингам Форест спечели мача срещу Хъдърсфийлд на Уембли с 1:0,

...
Нотингам Форест спечели мача срещу Хъдърсфийлд на Уембли с 1:0,
Коментари Харесай

Нотингам Форест се завърна във Висшата лига след 23 години пауза

Нотингам Форест завоюва мача против Хъдърсфийлд на " Уембли " с 1:0, с цел да си обезпечи завръщане във Висшата лига за първи път от 1999 година

Така славният от предишното отбор се присъединявайки се към Фулъм и Борнемут в елита.

Единственият гол в мача пред 80 000 почитатели падна в 43-ата минута на срещата, когато младият бранител на Хъдърсфийлд Ливай Колвил пусна топката в личната си мрежа.

Това е голям триумф за шефа на Нотингам, гръцкия милиардер Евангелос Маринакис, притежател на Олимпиакос, който купи клуба през 2017 година Форест бяха за последно в таблицата на Чемпиъншип през септември, когато беше определен новият треньор Стив Купър, с цел да приключи на четвърто място в необикновен край, след което отстраниха Шефилд Юнайтед в плейофите.
 Мане се сбогува с Ливърпул?
Мане се сбогува с Ливърпул?

" Желая на този тим целия триумф на света "

Форест, апропо, е единственият клуб в историята на европейския футбол, който има повече континентални, в сравнение с национални трофеи. През 1978 година, под управлението на именития треньор Брайън Клъф, Форест печели купата в Първа дивизия, побеждавайки Малмьо с 1:0 във финала на Европейската купа през 1979 година и спечелвайки втората европейска корона през 1980 година, победа с 1:0 над Хамбургер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР