Note 7 се превърна във фиаско за Samsung, след като

...
Note 7 се превърна във фиаско за Samsung, след като
Коментари Харесай

Новият Samsung Galaxy Note 8 е тук. Колко ще струва у нас?

Note 7 се трансформира във крушение за Samsung, откакто всички налични устройства бяха изтеглени от пазара поради тежки проблеми с батерията. Сега, година по-късно корейската компания показа нова версия на гигантския смарт телефон.

6.3-инчов " инфинити " екран, двойна камера и химикалка - запазената марка на модела. Така в резюме може да бъде разказан новият Samsung Galaxy Note 8, показан нощес.

Малко след премиера мобилните оператори в България оповестиха и цената, на която ще оферират устройството. В Мтел моделът ще коства 2099.99 лв. без контракт и 1199.99 лева са най-скъпия проект.

Теленор ще го предлага за 2189.90 лева без обвързване и 1629.99 лева с най-високата цена. От Vivacom телефонът ще може да бъде закупен за 2199.99 лева без контракт и 1199.90 лева с най-скъпия проект.

Новият модел на Samsung се разграничава от предшественика си с съществуването на две камери откъм гърба - и двете по 12MP. Предната " селфи " камера също е получила обновяване и към този момент е 8MP, вместо 5.

За да обезпечат безпроблемна работа на устройството, Samsung са избрали процесор Qualcomm Snapdragon 835 за Щатите и Samsung Exynos за останалата част от света с четири ядра на 2.3GHz и четири на 1.7GHz, като концепцията е по- " дребните " да работят, когато телефонът не е претрупан и по този начин да се пести батерия. Note 8 ще има 6GB RAM - с два повече от предшественика си.

Но най-важното в новия смарт телефон е екранът - най-големият до момента при този модел. Той е пораснал с 0.6 инча до 6.3 ". Той е закривен по страните, с цел да може да бъде държан по-лесно с една ръка, споделят от Samsung. По него може да се борави и с S-Pen - стилусът, станал запазена марка на моделната линия Note.

Моделът е прахо- и водоустойчив и разполага с функционалността безжично зареждане. Note 8 идва с последната излязла версия на Android - 7.1.1.

От компанията оповестиха, че българските консуматори, които поръчат авансово новия Galaxy Note 8 посредством мобилните оператори и търговци на електроника, ще получат устройството в комплект с работната станция Samsung DeX.

По време на представянето Samsung отдели особено внимание на батерията поради проблемите с Note 7, като настояват, че тази на новия телефон е минала през 8-степенна проверак за сигурност. Тя ще бъде с потенциал 3300 mAh - с 200 по-малко от тази на предходния модел.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР