Note 7 бе истинска катастрофа за Samsung. Самозапалващият се смартфон

...
Note 7 бе истинска катастрофа за Samsung. Самозапалващият се смартфон
Коментари Харесай

Samsung Note 8 се задава: Всичко, което знаем за него

Note 7 бе същинска злополука за Samsung. Самозапалващият се смарт телефон донесе доста главоболия на корейската компания, откакто първо бе изтеглен от пазара, след това пуснат още веднъж, отново изтеглен и най-после спрян.

Очаква се тази година Samsung да дадат всичко от себе си, с цел да върнат доверието в модела посредством наследника Note 8.

Какво знаем за него до момента?

Компанията направи положително усещане с новия си дизайн с по-малки рамки към екрана на S8. Снимки на Note 8, изтекли в интернет, подсказват, че екранът ще е същият, като няма да има и бутон начело.

Очаква се размерът му да е цели 6.3 инча, до момента в който предходният модел, който също бе много обемен спрямо останалите телефони на пазара, беше с 5.7-инчов екран. Но огромният екран значи, че гледането на видео ще бъде много прелестно. Резолюцията му най-вероятно ще бъде 2,960 х 1,440.

Запазената марка на моделите от серията Note е стайлусът, който би трябвало да направи големия екран по-лесен за потребление. Насочен към бизнес потребителите, чака се, че моделът ще има и специфични софтуерни модификации, ориентирани към по-добра работливост при работа със смарт телефона.

Най-вероятно Note 8, както последното потомство iPhone, ще е водо и прахоустройчив.

Моделът ще има две камери по 12 мегапиксела на гърба и една 8-мегапикселова начело.

Samsung Note 8 ще бъде показан на събитие, което ще се организира на 23 август - седмици преди формалното показване на новия iPhone. Очаква се да бъде на пазара към 15 септември и да коства към 1000 евро в Европа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР