Нострадамус, Едгар Алън По, Толкин, Киплинг, Азимов, Селинджър, Бенджамин Франклин,

...
Нострадамус, Едгар Алън По, Толкин, Киплинг, Азимов, Селинджър, Бенджамин Франклин,
Коментари Харесай

Уважавам себе си, изисквам уважение от останалите ♥ Мъж със Слънце в КОЗИРОГ

Нострадамус, Едгар Алън По, Толкин, Киплинг, Азимов, Селинджър, Бенджамин Франклин, Умберто Еко, Джубран, Кастанеда, Елвис Пресли, Стивън Хокинг, Мохамед Али, Антъни Хопкинс

(Richard Peers Symons, M.p. (later Baronet) by Joshua Reynolds, 1770-71)

Добър уредник съм, когато стъпя на пътя към триумфа. Амбицията е в природата ми. Аз се стремя към върха и имам намерение да го стигна, без значение какъв брой време ще ми отнеме това. Винаги съм знаел, че съм съдбоносен да осъществя нещо значимо - било то в бизнеса, в политиката, в публичния живот или в интелектуалната сфера. Финансовата сигурност е значима за мен и аз не изгубвам на вятъра нито време, нито пари, нито старания.

Аз съм човек на реда и закона и имам вяра, че мога да реализира доста, като съблюдавам традициите. Всичко от предишното, което е потребно, би трябвало да бъде съхранено - дори да не е толкоз скъпо. Смятат ме за закостенял и аз в действителност съм подобен - ненавиждам загубите под каквато и да е форма. Светът не ме плаши, тъй като го познавам и зная по какъв начин да го употребявам. Аз позволявам проблемите, премахвам неприятностите, добър и деятелен уредник съм. В работата си съм твърдоглав, само че почтен, почитам себе си, изисквам почитание от останалите. Вярвам, че с доста работа се реализират положителни резултати. Без да даде от себе си, в този свят никой не получава нищо – имам вяра в това. Никога не изисквам от другите това, което самичък не бих направил.

Вкъщи съм малко деспотичен, тъй като обичам всичко да е наред и считам, че семейството би трябвало да се води толкоз дейно, колкото и служебните отговорности. Няма причина да бъдете небрежни и непродуктивни единствено тъй като сте си у дома, нали?

Идеалната жена за мен е проведена и си гледа добре къщната работа. Тя е земна и очарователна, без да има явен съблазън. Харесва пикантните вицове, само че в обществото се държи като същинска дама. Тя има отношение към хубавото и взор за бъдещето. Но основното е, че ме обича, схваща и поддържа всички мои желания.

От: „ Планетите на  любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, Изд. „ Хемус ”
Картина: Richard Peers Symons, M.p. (later Baronet) by Joshua Reynolds, 1770-71

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР