Нострадамус е един от предсказателите, които са признати от целия

...
Нострадамус е един от предсказателите, които са признати от целия
Коментари Харесай

Нострадамус със страшни предсказания за 2018! Учени ги разшифроваха, а светът изпадна в паника!

Нострадамус е един от предсказателите, които са приети от целия свят. Той прави предсказанията си под формата на четиристишия, които би трябвало да дъбат разшифровани от способени учени. Именно това се е случило, само че откритията, които са създали учените, са мощно притеснителни. Според учените, Нострадамус е предсказал, че идната година ще бъде доста тежка за човечеството. В пресказанията на Нострадамус написа, че грозно дете ще бъде родено и ще бъде превърнато в знак на милионите жертви, оповестява „ Флагман “.

Освен това Израел ще води война с арабска страна. Също по този начин предсказване има и за потреблението на химическо оръжие, което ще докара до голям брой жертви. Страданията на човечеството, съгласно учените, разтълкували четиристишията на Нострадамус, ще са породени от пречистването на природата.

Те ще се показват в повсеместни климатични катаклизми.

Пожари в Сибир и значителни порои в Европа ще доведат до изключитено огромни вреди. Те ще породят и промени в демографията на Стария континент. Учените, разгадали предсказанията, са уверени, че идната година ще бъде една от най-трудните за човешкия жанр.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР