Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света.

...
Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света.
Коментари Харесай

Появиха се нови плашещи предсказания на Нострадамус

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Франция под името Мишел дьо Нострадам. Най-известният му труд - „ Предсказания “, излиза за пръв път през 1555 година Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от епохи. И през днешния ден доста хора са уверени, че той е предсказал редица събития от нашето минало.

Пророкът написа своите видения за бъдещето под формата на закодирани четиристишия. Според тълкувателите му всеки от тези стихове е код, чийто знаци би трябвало да се разгадаят, с цел да се стигне до същинското обръщение, което предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.

Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, само че това е много надалеч в бъдещето, тъй че дано забележим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година: 2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със личните си действия в предишното, написа обстоятелства.бг.

Нострадамус планува доста естествени бедствия в разнообразни елементи по света. За 2019 година той предсказва трусове и урагани в някои елементи на Северна Америка. Според него 2019 ще бъде година на финансов разцвет, само че единствено в случай че парите се употребяват за положителни цели. Ако не се употребяват за положително, може да има непълен международен стопански срив. Той предсказва още, че здравето на хората ще се усъвършенства и няма да има толкоз доста заболявания. Климатичните промени ще не престават и през новата години и от ден на ден въздействието им ще се демонстрира върху планетата ни, а политиците в международен мащаб ще доближат до съглашение за справяне със замърсяването на Земята, породено от активността на индивида.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР