Носителят на Златната топка за 2022 г. Карим Бензема зачеркна

...
Носителят на Златната топка за 2022 г. Карим Бензема зачеркна
Коментари Харесай

Бензема зачеркна френските национали

Носителят на Златната топка за 2022 година Карим Бензема зачерта болшинството от националите на Франция, като реши да не ги следва повече в Инстаграм. Изключение нападателят на Реал Мадрид направи единствено за петима – измежду тях двама от съотборниците му от „ Бернабеу “ - Чуамени и Камавинга, плюс Мбапе, Варан и М. Тюрам, заяви „ Екип “.

Те са единствените петима от тези, играли на международното състезание в Катар под управлението на Дешан, които Карим към момента следи, както и формалния профил на френския тим. Бензема не срещна поддръжка в тима, когато отсъстваше поради травма, в медиите се появиха информации, че множеството му съотборници изразили удовлетворение, че той липсва в съблекалнята.

Преди няколко дни Карим разгласи със известие в обществените мрежи, че напуща националния тим на Франция. „ Направих напъните и грешките, които бяха нужни, с цел да бъда там, където съм през днешния ден, и се гордея с това! Написах моята история и нашата завършва “, написа нападателят.

Бензема напусна френския тим заради травма на 20 ноември, два дни преди първия мач против Австралия, като в никакъв случай не е имало проект за неговото връщане в лагера, в случай че се възвърне, съгласно L' Equipe. 

Освен това френският вестник увери, че връзката сред нападателя на Реал Мадрид и треньора Дешан още веднъж е прекратена. 

Бензема, който разгласи решението си да напусне " петлите " на 35-ия си рожден ден, е с 97 изиграни мача за Франция, 37 гола и една купа, Лигата на нациите 2021.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР