Носителят на Златната топка за 1994 година е категоричен, че

...
Носителят на Златната топка за 1994 година е категоричен, че
Коментари Харесай

Христо Стоичков посети тренировката на Барселона в Маями

Носителят на " Златната топка " за 1994 година е безапелационен, че " синьо-червените " имат потребност от изявен голмайстор.

Христо Стоичков посети тренировката на Барселона в Маями, приказва за привличането на Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен и предвижда, че каталунците още веднъж ще станат първенци на Испания. " Щастлив съм за този трансфер. Той е огромен голмайстор, който носи разнообразни характерности. Движи се доста и прави доста тежка работа. С този състав Барса ще завоюва шампионата, споделям го в този момент ", съобщи Стоичков.

  " Имаме и Обамеянг, Ансу и Феран Торес. Дембеле също възобнови контракта си. Оценявам тази страхотна работа на Лапорта и Жорди Кройф. Роберт има доста качества и ще продължи да ги демонстрира. Алексанко подвигна купата на Европейските първенци на 34 години, Лео Меси е на същата възраст. В актуалния футбол е доста значимо да за израстването на останалите. Роберт е деец, на който завиждат. Той може да бъде татко на тези футболисти. Има доста качества и ще продължи да ги демонстрира ", сподели още Христо Стоичков, предава Спортал. 

Бившият футболист на Барса е безапелационен, че " не е елементарно да напуснеш Байерн след толкоз доста години и това, което е направил с екипа на " алените ". То е грандиозно. Надявам се да продължи да вкарва голове Ще го направи и ще сътвори доста главоболия " за съперниците.

“Дембеле? Ще забележим какво ще направи. Винаги съм казвал, че той има качества. Платиха повече от 100 милиона евро и той беше контузен много. Какво мога да кажа, когато за четири години не е научил нищо. Нека да забележим дали ще се разсъни ”, сподели още Стоичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР