Носителят на Златната топка Лука Модрич отправи унищожителна критика към

...
Носителят на Златната топка Лука Модрич отправи унищожителна критика към
Коментари Харесай

Носител на Златната топка проплака за Кристиано Роналдо

Носителят на " Златната топка " Лука Модрич насочи унищожителна рецензия към нападателите на " белите ", заявявайки, че " никой от тях не е съумял да запълни празнината, която Кристиано Роналдо е оставил ", написа " Топспорт ".

Хърватинът е безапелационен, че е съвсем невероятно да бъде заместител на звездата на Ювентус.

" Нападателите ни не съумяха да запълнят празнината, оставена от Кристиано Роналдо. Липсата му е нещо, което всеки тим би почувствал. Намирането на негов заместител е съвсем невероятно.

Като се има поради това, което направи за нас и за тима, неналичието му е осезателна. Клубът желае останалите играчи да компенсират това, което е направил, само че това не е елементарно. Роналдо вкара 50 гола и през днешния ден не можеш да намериш някой, който да вкара толкоз доста. Някои от нас би трябвало да създадат крачка напред и, въпреки и да нямаме подобен голаджия, имаме потребност от двама или трима играчи, които вкарват 15, 20 или 10 попадения, а ние нямаме. Това е най-големият ни проблем тази година. Например против Барса имахме доста шансове и когато не се възползвате, съперникът ви санкционира.

Клубът се опита, и наподобява добре, като има вяра на други играчи като Гарет Бейл, Марко Асенсио, Карим Бензема, а бяха привлечени Мариано Диас и Винисиус. Винисиус се оправя доста добре за възрастта си, само че от време на време нещата не вървят по този начин, както желаеме ", съобщи Модрич.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 3 минути) Рейтинг: 710 | Одобрение: -1495 ХАК ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Е! СЛАБАЦИ СМЕШНИ! ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР