Носителят на “Тройната корона” и на 19 ранкинг титли по

...
Носителят на “Тройната корона” и на 19 ранкинг титли по
Коментари Харесай

Марк Уилямс спечели група 5 на Championship League

Носителят на “Тройната корона” и на 19 ранкинг трофеи по снукър Марк Уилямс завоюва група 5 на шампионата Championship League, който не е част от ранкинг системата. Във финала в Ковънтри Уелския змей се наложи с 3:1 над Рики Уолдън и по този начин откри място в “Групата на победителите”.

(R): Championship League, Final, Ricky Walden 1 (5) 3 Mark Williams #chlsnooker #snooker
— World Snooker Result (@WSResults) January 24, 2018
Уилямс завоюва откриващия фрейм с брейк от 48, преди да осъществя сенчъри от 136 за 2:0. Уолдън върна една партия, само че по-късно още веднъж уелсецът надви и завърши мача в своя изгода.

Уилямс се любува на отличен сезон досега, откакто завоюва Откритото пъревнство на Северна Ирландия и отстрани Марк Селби в “Мастърс”. 42-годишният занаятчия на щеката се причислява към Веселяка от Лестър, Алистър Картър, Юлон Жоу и Кайрън Уилсън в “Групата на победителите”, мачовете от която ще се разиграват сред 28 и 29 март.

Група 6 стартира в четвъртък с присъединяване на Рики Уолдън, Джъд Тръмп, Бен Ууластън, Мартин Гулд, Ли Хан, Майкъл Уайт и Греъм Дот.

Championship League по снукър е шампионат отвън ранкинг системата, в който вземат участие 25-ма от най-хубавите играчи с покана от уредниците. Мачовете могат да се гледат само онлайн в някои букмейкърски къщи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР