Носителят на трофея от миналия сезон Манчестър Сити разби като

...
Носителят на трофея от миналия сезон Манчестър Сити разби като
Коментари Харесай

Манчестър Сити разби Арсенал - положението при артилеристите става все по-кошмарно

Носителят на трофея от предишния сезон Манчестър Сити разруши като посетител представящия се кошмарно от началото на сезона Арсенал с 4:1 и се класира за полуфиналите в шампионата за купата на Лигата.

„ Гражданите “ бяха по-активни през първата част и сътвориха повече голови положения, само че осъществиха единствено едно попадение посредством Габриел Жезус (3) в самото начало още при първата основана заплаха пред вратата на съперника. Бразилецът се разписа с глава след центриране на Зинченко.

„ Артилеристите “ демонстрираха по-добра успеваемост и изравниха посредством Александър Лаказет (31) при едно от дребното си положения. Французинът осъществя също с глава, а центрирането бе на Мартинели.

След почивката гостите продължиха да имат самодейността, а домакините тотално смъкнаха гарда. Рияд Марез (54) даде нова преднина на Сити с тъкмо осъществяване на фаул. При удара му имаше голям гаф на вратаря Алекс Рунарсон, който не се намеси добре и мазета топката във вратата си.

В 59-ата минута Фил Фодън трансферира вратаря Рунарсон от дребен ъгъл. Точка на разногласието постави Аймерик Лапорт (73), който засече центриране на Фодън отдясно след заучено осъществяване на корнер.

По-рано за тази фаза на конкуренцията се класира и втородивизионният Брентфорд, който изхвърли Нюкасъл след домакинска победа с 1:0. Това е първо класиране на „ пчеличките” за полуфинал на огромен шампионат в цялата им 131-годишна история.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР