Носителят на трофея Лудогорец ще излезе срещу ЦСКА 1948 на

...
Носителят на трофея Лудогорец ще излезе срещу ЦСКА 1948 на
Коментари Харесай

На 1/4-финалите за Купата - повторение на последния финал

Носителят на трофея " Лудогорец " ще излезе против ЦСКА 1948 на четвъртфиналите следващата година, отреди тегленият през днешния ден чоп. Това е повтаряне на финала в предходното издание на шампионата - 3:1 за " орлите " на националния стадион.

В тази фаза също се играе по един мач, а " Лудогорец " е хазаин. Друг любимец за оценката - ЦСКА-София, приема " Арда ", а срещата би трябвало да се играе на ст. " Васил Левски ", защото стартира реорганизация на " Българска войска ".

В другите двойки - " Ботев " (Пловдив) домакинства на единствения втородивизионен тим в тази фаза - " Спартак " (Варна).

А " Хебър ", който отстрани " Левски ", само че бъдещето му е неразбираемо поради спряното финансиране от общината, ще играе с " Пирин " (Благоевград) в Пазарджик.

По стратегия мачовете би трябвало да се играят на 27-28 февруари. " Лудогорец " и ЦСКА 1948 за няколко седмици ще спорят четири пъти. Те имат отсрочен мач още от лятото - поради евротурнирите - той още не е плануван. В него хазаин е столичният тим. На 10 февруари противниците излизат един против различен за Суперкупата на ст. " Ивайло " във Велико Търново. Това бе обявено на жребия.

А на 2 март ЦСКА 1948 гостува на първенеца в среща от 23-ия кръг, тя се обрисува да е броени дни след тази за Купата.
Четвъртфиналите
“Ботев ” (Пловдив) - “Спартак ” (Варна)

ЦСКА-София - “Арда ”

“Лудогорец ” - ЦСКА 1948

“Хебър ” (Пазарджик) - “Пирин ” (Благоевград)
Годината завърши с победа на ЦСКА 1948 над " Арда "
ЦСКА 1948 победи " Арда " с 1:0 в отсрочен мач в Бистрица, финален за годината в професионалния ни футбол. Ивайло Чочев вкара от дузпа в 12-ата, а в 58-ата домакините останаха с човек по-малко поради червен картон на Стив Фуртадо, само че отборът от Кърджали не ги заплаши доста.

Така ЦСКА 1948 ще зимува пети с 35 точки - на 10 от водача " Черно море " и с мач по-малко. " Арда " е седми с 31 т.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР