Носителят на три титли от турнирите от Големия шлем Анди

...
Носителят на три титли от турнирите от Големия шлем Анди
Коментари Харесай

Анди Мъри не планира скорошно отказване

Носителят на три трофеи от шампионатите от Големия шлем Анди Мъри няма желание да приключва кариерата си през 2021 година.

На Откритото състезание на Франция Мъри отпадна в първия кръг след загуба от швейцареца Стан Вавринка (1:6, 3:6, 2:6), след което някогашната първа ракета в света шведът Матс Виландер съобщи, че 33-годишният Мъри би трябвало да намерения дали да продължи кариера.

" Надявам се, че през идващите седмици ще мога да вземам участие в няколко шампионата. Мисля, че мога да се оправя по-добре в Кьолн, в сравнение с в Париж. Искам да се опитам да печеля този шампионат, защото постоянно съм играл добре на твърди кортове в зала. Очевидно тук ще има сложни противници, само че желая да се опитам да печеля. Това е моята цел ", разяснява Мъри, който стартира присъединяване си в шампионата в Кьолн по-късно довечера против Фернандо Вердаско (Испания).

" Надявам се, че в случай че съумея да изиграя повече мачове, шампионати и тренировки през идващите месеци, ще бъда в отлична форма за идната година и тя ще бъде по-добра за мен ", добави британецът.

Мъри заема 115-а позиция в международната класация на АТП. Той е някогашен номер 1 и единственият повторен олимпийски първенец на сингъл мъже в историята (Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2016). Той завоюва купите на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2012 година и на " Уимбълдън " 2013 и 2016 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР