Носителят на три титли от „Големият шлем“ и бивш №3

...
Носителят на три титли от „Големият шлем“ и бивш №3
Коментари Харесай

Голямата звезда Стан Вавринка се включва в жребия за Sofia Open 2019

Носителят на три трофеи от „ Големият шлем “ и някогашен №3 в света Стан Вавринка ще взе участие в жребия за четвъртото издание на шампионата от сериите АТР 250 – Sofia Open 2019, който ще бъде изтеглен в събота (2 февруари) от 15 часа в „ Арена Армеец “.

Вавринка се трансформира в огромен любим на българската аудитория през предходната година, когато бе дебютното му присъединяване в София. Шампионът на Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016 се завръща в България. След като към този момент показа с милионите си почитатели по света приятните си мемоари от София и посочи, че е останал впечатлен от храм-паметника „ Александър Невски “, в този момент швейцарецът демонстрира още един път уважението си към шампионата в България и се включва още в тегленето на жребия.

Церемонията ще бъде излъчена онлайн в формалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/, и по Diema Sport. Турнирът стартира в неделя (3 февруари) в 12 часа с първите борби от квалификациите, а първенците на сингъл и двойки ще станат ясни идната неделя (10 февруари).

Стан Вавринка ще разбере онлайн първия си противник и пътя, който би трябвало да извърви в желанието си да грабне трофея в София. А конкуренцията е повече от жестока. Сред кандидатите за купата на сингъл са още Карен Хачанов (№11 в света), Стефанос Циципас (№12), Даниил Медведев (№16), Роберто Баутиста Агут (18), Николоз Басилашвили (№22), Фернандо Вердаско (26), както и някогашният №6 в света Гаел Монфис (33).

В главната скица на шампионата влизат и двама българи – Димитър Кузманов и Адриан Андреев. Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim. Непосредствено преди жребия за Sofia Open 2019 в „ Арена Армеец “ ще проведат взаимна подготовка две от най-големите звезди, участващи в шампионата – Стан Вавринка и Фернандо Вердаско.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР