Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка ще

...
Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка ще
Коментари Харесай

Стан Вавринка получи „уайлд кард“ за Sofia Open


Носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка ще вземе присъединяване в тазгодишното издание на Sofia Open. Това стана ясно от публично известие, публикувано от уредниците и оповестено в обществените мрежи. Швейцарецът е получил „уайлд кард“ за конкуренцията в „Арена Армеец“, която ще се организира от 26 септември до 2 октомври.

Стан Вавринка е третата огромна звезда, която удостоверява присъединяване си на Sofia Open 2022. Преди него това направиха миналогодишният финалист Гаел Монфис и първенецът от последните две издания на турнриа Яник Синер.

Това ще бъде трето присъединяване на Stan The Man в българската столица. През 2018 година той доближи до полуфинал, само че през идващия сезон не се оправи толкоз добре и отпадна в първи кръг.

През актуалната акция Вавринка е записал девет мача на равнище ATP, като завоюва три от тях. Най-доброто му достижение е осминафинала на Мастърса в Рим, където загуби от Новак Джокович, а за последно бе на корта на провеждащия се сега ATP 1000 шампионат в Монреал, където отпадна в първи кръг след загуба с 3-6, 6-3, 3-6 от Емил Руусувуори.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР