Носителят на три титли от Големия шлем и бивш световен

...
Носителят на три титли от Големия шлем и бивш световен
Коментари Харесай

Анди Мъри може да играе в Чалънджър в процеса на завръщане на сингъл

Носителят на три трофеи от " Големия шлем " и някогашен международен номер 1 Анди Мъри може да взе участие в тенис шампионат от сериите " Чалънджър " до края на годината. Междувременно рганизаторите на събитието от категория АТР 250 в Антверпен през октомври се похвалиха в обществените мрежи със звездното наличие на шотландеца, който се стреми да възвърне формата си на сингъл след интервенцията на тазобедрената става тази година.

Exciting news! Andy Murray plays the #EuropeanOpen! @andy_murray #ATPTour #tennis #Antwerp #Belgium pic.twitter.com/bxH80gkpjd
— European Open (@EuroTennisOpen) August 21, 2019 Мъри загуби двата си мача на сингъл в Синсинати и Уинстън-Сейлъм надлежно от Ришар Гаске и Тенис Сандгрен, само че не стопира да търси благоприятни условия за изява на " единично ". Той към този момент е удостоверил наличие в шампионатите в Жухай, Пекин и Антверпен.

Шотландецът не е играл в сериите " Чалънджър " от 2005 година, само че решението му би било разумно на фона на потребността от струпване на мачове. Все още не е доказано публично дали той ще вземе присъединяване в конкуренцията от по-ниската категория в Майорка идната седмица, носеща името на Рафаел Надал.

В момента Мъри е на 329-о място в международната класация на сингъл, като от завръщането си до момента той играеше най-вече на двойки и смесени двойки, печелейки в Куинс в тандем с Фелисиано Лопес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР