Носителят на требъл с Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк постави под

...
Носителят на требъл с Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк постави под
Коментари Харесай

Носител на требъл с Ман Юнайтед с атака към Тен Хаг: При Солскяер имаше по-добри резултати

Носителят на требъл с Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк сложи под въпрос напредъка на отбора под управлението на Ерик загар Хаг и подчертава на това, че “червените дяволи ” са постигнали по-малко загуби под управлението на Оле Гунар Солскяер в двата му цялостни сезона отпред на отбора. Тимът от “Олд Трафорд ” завоюва Купата на лигата и стигна край в Купата на Англия, само че продължава да се бори за мястото си в топ 4, въпреки че държи ориста си в свои ръце, в случай че завоюва оставащите си четири дуела до края на сезона. 

“Тен Хаг загуби девет мача в Премиър лийг досега и това повдига някои въпроси. Оле Гунар Солскяер имаше по-добри резултати от Тен Хаг в двата му цялостни сезона, в които бе отпред на тима. Хората приказват за постигнатия прогрес и по-добрия жанр, който играе тима. Манчестър Юнайтед стигна край за Купата, завоюва “Карабап къп ” и стигна напред в Лига Европа, тъй че това е прогрес, само че Тен Хаг загуби повече пъти и от двата цялостни сезона на Солскяер и това би трябвало да се признае. 

Резултатите на тима не са задоволително положителни този сезон. Манчестър Юнайтед обезверено се пробва да се задържи на четвъртото място, а не съм сигурен, че това е мястото, на което клубът желае да бъде. Тен Хаг получи доста похвали, когато играеха добре, само че би трябвало да одобри и рецензиите, когато нещата се объркат, ” съобщи Йорк.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР