Носителят на шест титли от Големия шлем Борис Бекер смята,

...
Носителят на шест титли от Големия шлем Борис Бекер смята,
Коментари Харесай

Борис Бекер: Серина направи най-слабия си мач в турнира срещу Пиронкова

Носителят на шест трофеи от Големия шлем Борис Бекер счита, че силата на Серина Уилямс може би стартира да се изчерпва с наближаването на завършека на US Open. Експертът на Евроспорт счита, че 6-кратната шампионка в шампионата е изглеждала изморена по време на снощната си трисетова победа против Цветана Пиронкова.

„ Серина изглеждаше доста изморена в някои моменти от мача против Пиронкова. Според мен това беше най-слабият мач от началото на шампионата. Уилямс беше изявена любимка, изключително откакто игра доста добре против Слоун Стивънс и Мария Сакари “ разяснява Бекер.

„ Но поради обстоятелството, че има толкоз малко време до полуфинала, би трябвало да се запитаме дали тези три следващи трисетови мача не са изчерпали прекомерно огромна част от силата. В последна сметка тя към този момент не е на 21 години и в действителност се надявам тези дълги и тежки мачове да не изиграят неприятна смешка в избран миг “ сподели още първенецът на US Open за 1989 година

На полуфинала Уилямс ще срещне Виктория Азаренка, която ще има няколко часа по-малко за отмора поради програмата на шампионата. За сметка на това обаче белорускинята прекара доста по-малко време на корта, откакто разгроми Елизе Мертенс с 6-1, 6-0.

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР