Носителят на рекордните 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер,

...
Носителят на рекордните 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер,
Коментари Харесай

Федерер с призив за сериозно отношение към коронавируса

Носителят на рекордните 20 трофеи от " Големия шлем " Роджър Федерер, който сега се възвръща от травма на коляното, прикани хората да си останат по домовете и да се отнасят съществено към ограниченията за сигурност, признати за ограничение на разпространяването на ковид. Посланието на Федерер към света идва и като резултат от молбата на швейцарския здравен министър Ален Берсет към спортната икона да употребява въздействието си, с цел да насърчи хората да не подценяват обстановката.

" Аз също си заставам у дома и не съм се ръкувал с никого от много време към този момент. Разбира се, мия си ръцете доста постоянно, както би трябвало да вършим всички.  Четири велики върха на Федерер, които мъчно ще бъдат усъвършенствани Вярвам, че в този момент е по-важно от всеки път да си оказваме помощ взаимно. Най-вече тъй като желаеме да помогнем на по-възрастното потомство. Те са най-рисковата група и би трябвало да им оказваме помощ като се държим на разстояние от два метра и не си подаваме ръка.

Много е значимо да се отнасяме съществено към тези правила. Много, доста съществено. Накрая може да стане по този начин, че всички да сме под карантина и да не можем да напущаме домовете си. Затова в действителност се надявам всички ние да подхождаме доста съществено към това ", гласи обръщението на Федерер към сънародниците му и всички останали хора по света.

Според данните от петък общо над 4800 души са инфектирани с COVID-19 в Швейцария, а смъртните случаи са 43.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР