Носителят на Оскар“ Том Ханкс отведе милиони зрители на незабравими

...
Носителят на Оскар“ Том Ханкс отведе милиони зрители на незабравими
Коментари Харесай

Том Ханкс: Няма да платя $28 млн. на Джеф Безос за няколко минути в космоса

Носителят на „ Оскар “ Том Ханкс води милиони фенове на незабравими пътешествия в космоса с помощта на функциите си в „ Аполо 13 “ и „ Облакът Атлас “. Когато обаче Джеф Безос му предлага да преживее това в реалност, като се качи на борда на ракетата „ Ню Шепърд “ на Blue Origin, 65-годишният артист отхвърля.

Ханкс разяснява обстановката в предаването на Джими Кимъл, в което водещият го пита дали Джеф Безос, създателят на Blue Origin, му е предложил да се качи на борда на „ Ню Шепърд “.

„ Е, да, само че в случай че си платя. – споделя Ханкс. – Нещата при мен са добре Джими, добре са, само че нямам желание да платя 28 млн. $. “

В случая Ханкс евентуално приказва за търга, който бе извършен по-рано – в него участниците трябваше да наддават за място в първия пилотиран полет на Blue Origin.

Впоследствие Ханкс взема решение даже да „ симулира “ пътешествието в космоса. По време на телевизионното предаване той се обляга обратно в своето кресло, отваря необятно очи, взира се в тавана и стартира да се тресе неконтролируемо – „ Това ви чака 4 минути, след което ще се реете в безтегловност “.

" Не ми би трябвало да платя 28 милион за това нещо. Мога да го направя и тук "

Ханкс добави с подигравка, че би се впуснал в сходно премеждие, в случай че полетът е  безвъзмезден, единствено „ с цел да изпитам насладата да се преструвам на милиардер “.

Можете да видите диалога на Ханкс с Кимъл във видеото по-долу. Частта за Blue Origin стартира на 5:25.

Източник:

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР