Носителят на Оскар“ очаква второ дете от партньорката си Руни

...
Носителят на Оскар“ очаква второ дете от партньорката си Руни
Коментари Харесай

Хоакин Финикс чака второ дете от невзрачната Руни Мара

Носителят на „ Оскар “ чака второ дете от партньорката си Руни Мара. Това стана известно, откакто актрисата участва на премиерата на кино лентата „ Кухнята “ в границите на фестивала „ Берлинале “, в който тя извършва основната роля.

Доста неатрактивната и даже неугледна физически Руни Мара излезе с черна рокля с открити плещи, която даже без да е тясна, не скриваше заобленото й коремче. Актрисата въобще не се и опита да го скрие. Тя позираше пред фотографите с ръка върху корема си, като че ли преднамерено го наблягаше и като стилистичен жест за идно майчинство.

Хоакин Финикс и Руни Мара се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Тя “ през 2013 година, само че сантименталната връзка сред тях стартира едвам няколко години по-късно. През пандемичната 2020 година на двойката се ражда първородният им наследник, кръстен Ривър в памет на починалия брат на Хоакин.

За двамата е известно, че не парадират с любовта си и изживяват връзката си непретенциозно и търпеливо, подчинени на максимата, че щастието обича тишината. Хоакин и Руни са върли вегани и са деятели за правата на животните. Самият Финикс дефинира потреблението на месо като „ неуместна и варварска “.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР