Носителят на Оскар Матю Макконъхи може да е следващата звезда,

...
Носителят на Оскар Матю Макконъхи може да е следващата звезда,
Коментари Харесай

Още една холивудска звезда влиза в политиката?

Носителят на " Оскар " Матю Макконъхи може да е идната звезда, която ще влезе в политиката, пишат американските издания.

Актьорът загатна, че обмисля сходен ход в диалог за политика с радиоводещия Хю Хюит в изявление, оповестено онлайн.

На въпрос дали би се кандидатирал за губернатор на щата Тексас или за различен пост, артистът сподели, че не е решил, само че не го изключва.

Макконъхи, който е на 51 години, е роден и израснал в Тексас, преди да се откри в Лос Анджелис и да стартира кариерата си в киното.

" Това не зависи от мен. Зависи от хората доста повече, в сравнение с от мен ", сподели звездата от " Как да разкараш гаджето за 10 дни ". " Нека го кажа по този начин. За мен политиката сега наподобява банкрутирал бизнес. Когато политиката предефинира задачата си, ще бъда надалеч по-заинтригуван ".

В изявлението артистът разказва политическата си философия като поддръжка за " персоналните полезности, които ще възстановят обществените контракти посред ни като американци ".

" Все още си задавам въпроса какво можеш да постигнеш в политиката и не зная дали политиката е моят път да реализира това, за което съм най-добре квалифициран ", добави Макконъхи.

Актьорът, който бе почетен с премия " Оскар " за ролята си в драмата " Клубът на купувачите от Далас ", би бил следващата звезда, която флиртува с концепцията да стане политик или напряко печели политически пост в Съединени американски щати. Ако Макконахи се снабди с мечтани пост, името му ще се натеди до тези на президента Доналд Тръмп, починалия президент на Съединени американски щати Роналд Рейгън, някогашният губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, някогашният кмет на Кармел Клинт Ийстууд и някогашния губернатор на Минесота Джеси Вентура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР