Носителят на Оскар Кевин Спейси заяви пред съдебно жури, че

...
Носителят на Оскар Кевин Спейси заяви пред съдебно жури, че
Коментари Харесай

„Ако исках, можех да правя секс през цялото време“: Кевин Спейси се изправи пред съда

Носителят на " Оскар " Кевин Спейси съобщи пред правосъдно жури, че е можел да прави секс " от самото начало ", само че му е било мъчно да се доверява на хората поради славата си, съобщи UK News.

В петък холивудската звезда продължи да дава показания от свидетелската пейка в Кралския съд в Саутуърк и съобщи, че " възразява " против термина " улавяне за чатала ", който хипотетичните му жертви са употребявали в обвиняванията против него.

Той отхвърля 12-теобвинения, отнасящи се до четирима мъже, в това число за полово принуждение и непочтено посягане, за които се твърди, че са осъществени в интервала 2001-2013 година

63-годишният Спейси признава, че откакто е станал прочут, от време на време се е чувствал " уединен " и споделя, че се е обръщал към хората, с цел да " облекчи това задължение ".

Прокурор Кристин Агню КК първо попита Спейси дали " хващането за чатала " е нещо, което " нормално би направил на някого, който срещате за първи път ".

Спейси отговори: " Не. "

Когато Агню попита Спейси дали счита, че хващането за чатала е " подобаваща " първа стъпка, артистът отговори: " По принцип това не е първа стъпка. "

Запитан какви " дейности " биха били подобаващи, холивудският артист съобщи пред съда:

" Всяка среща, която имаме като хора и която аз съм имал, е неповторима. Обстоятелството е неповторимо, индивидът е неповторим и методът, по който сме взаимодействали, е неповторим. Не мога да ви дам някаква скица на това, което постоянно се случва. Винаги е друго. "

Актьорът добави, че е имал " доброволни контакти " с други двама ищци - един, който го е закарал на охолно празненство нашоубизнеса при започване на 2000 година, и новак артист, който твърди, че Спейси го е " упоил ", след което се е събудил и е разкрил, че обвиненият прави полов акт върху него.

Във връзка с жалбоподателя, който твърди, че Спейси го е хванал за чатала " като кобра ", откакто се е срещнал с него в спектакъл в Уест Енд в средата на 2000 година, артистът споделя: " Той си е измислил цялата история от началото до края. "

Запитан дали счита, че хората са се изкушавали от методите му поради това кой е той, Спейси сподели: " Аз не знам. Надявам се, че са ме харесализаради мен самия, а не поради това кой съм ".

След това Агню попита: " Сигурно сте знаели, че сте извънредно прочут човек? "

Спейси отговори: " Да, само че аз не мисля за това непрекъснато. Бях доста благополучен артист, който получи някои доста забележителни кино функции. "

След това обвиняването съобщи: " Получихте два Оскара по времето, когато бяхте във Англия? "

Спейси отговори: " Да. "

Продължавайки да разпитва артиста, Агню попита: " Чувствахте ли се в миналото уединен през тези години? "

" Разбира се ", отговори Спейси.

Агню продължи: " Тогава обръщали ли сте се към хора в полов проект, с цел да облекчите това задължение? "

Спейси дава отговор: " Добре пристигнали в живота. Да, да, правех го. "

Запитан дали изпитва " тръпка " от поемането на " полови опасности ", като да вземем за пример секс за една нощ, Спейси отговори, че е " открит " за тези моменти.

" Това не ме прави неприятен човек ", добави артистът.

След товаАгню попита Спейси: " Установили ли сте, че заради Вашия статут и състояние хората нормално вършат това, което Вие желаете да вършат? "

" Не ", отговори артистът.

Агню продължи: " Не мислите ли, че е по-лесно да подбирате хората, на база това, което сте вие като човек? ".

Спейси отговори: " Беше ми по-трудно да се поверявам на хората поради това, което съм ".

След като прокурорът още веднъж зададе същия въпрос, артистът отговори: " Сигурен съм, че в случай че желаех, можех да върша секс от самото начало, само че не го направих. "

Холивудската звезда съобщи, че е " притеглен от мъжкари ", само че на въпроса дали е бил притеглен от хетеросексуални мъже, Спейси отговори:

" Откъде да знам дали са хетеросексуални,или не? Със сигурност мога да ви кажа, че в живота ми е имало мъже, които са казвали, че са хетеросексуални, и в последна сметка съм имал полови прекарвания с тях. Не мога да схвана дали някой е гей, или хетеросексуален, като го погледна. "

Обвиняемият, който се изправи пред съда под цялостното си име Кевин Спейси Фаулър, беше наименуван " полов принудител ", когато процесът стартира предишния месец.

През януари той пледираневинен по три обвинявания в непочтено посягане, три обвинявания в полово посягане и едно обвиняване в принуждаване на разположение да прави полови дейности без негово единодушие.

Преди това двукратният притежател на " Оскар " отхвърли и още четири обвинявания в полово посягане и едно обвиняване в принуждаване на разположение да извърши проникваща полова активност без единодушие.

Процесът продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР