Носителят на Оскар Кевин Спейси призна, че има хомосексуална ориентация

...
Носителят на Оскар Кевин Спейси призна, че има хомосексуална ориентация
Коментари Харесай

Кевин Спейси обяви, че е гей и се извини за инцидент от 1986 г.

Носителят на " Оскар " Кевин Спейси призна, че има хомосексуална ориентировка и се извини за случай от 1986 година, съобщи BBC News.

58-годишният артист разкри това с обява в обществената мрежа Twitter. Повод бяха обвиненията срещу него в полов тормоз от артиста Антъни Рап, който разказа случай от времето, когато е бил 14-годишен. Рап съобщи, че Спейси го е поканил на празненство и е изглеждал пийнал, когато се " опитал да го прелъсти ", вдигайки го на ръце " като младоженка " и пренасяйки го на спалня. По това време Спейси е бил на 26 години. 

" Честно не си припомням срещата... само че в случай че в действителност съм се държал тогава по метода, по който той разказва, му дължа откровено опрощение ", разяснява в отговор артистът. 

За случая се разкри в подтекста на множеството разкази за полов тормоз след разкритията на десетки актриси за държанието на холивудския продуцент Харви Уайнстийн. 

Освен извинението, Кевин Спейси споделя, че в този момент към този момент живее като гей след години на отвод да реагира на слуховете за сексуалността му. 

" Моите най-близки знаят, че съм имал връзки както с мъже, по този начин и с дами. През целия си живот съм обичал мъжете и съм имал сантиментални връзки с тях. Сега взех решение да пребивавам като гей ", написа още звездата от " Обичайните обвинени ", " Седем " и " Къща за карти ". 

pic.twitter.com/X6ybi5atr5

— Kevin Spacey (@KevinSpacey) October 30, 2017

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР