Носителят на Оскар Даниел Калуя направи нов скок в кариерата

...
Носителят на Оскар Даниел Калуя направи нов скок в кариерата
Коментари Харесай

Даниел Калуя за първия си игрален филм като режисьор: „Всички пътища водят към това“

Носителят на Оскар Даниел Калуя направи нов скок в кариерата си с режисьорския си дебют в „ Кухнята “, филм, изследващ сложността на прекарването на черните британци, сложено в дистопична галактика. Страстен план, подготвян 10 години, Калууя сподели, че намира режисурата за по-трудна, в сравнение с в началото си е представял, и я назова „ смиряваща “.

„ Не осъзнавах какъв брой присъстващ би трябвало да бъдеш и по какъв начин доста решения би трябвало да вземате поредно “, сподели Калуя, който завоюва Оскар през 2021 година за осъществяването си на водача на партията на Черната пантера Фред Хамптън в „ Юда и черният избавител “.

Филмът, който Калуя също в съавторство, се развива във футуристичен Лондон и наблюдава общественост, решена да отбрани своя дом, прочут като " Кухнята ", от потисническа полицейска страна. Той сподели, че най-трудната част от написването на кино лентата е била да имаш убеденост.

„ Сякаш имаш този боязън да не си отпадък. Осъзнаването е, че би трябвало да бъдеш отпадък. Сякаш това е безусловно част от процеса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР