Носителят на награди Оскар, популярният американски актьор Робърт се Ниро,

...
Носителят на награди Оскар, популярният американски актьор Робърт се Ниро,
Коментари Харесай

След 21-годишен брак: Робърт де Ниро се развежда

Носителят на награди " Оскар ", известният американски актьо р Робърт се Ниро, е решил да се раздели със брачната половинка си Грейс Хайтауър след 21-годишен брак, заяви организация Ройтерс.

От известно време 75-годишният Де Ниро и 63-годишната Хайтауър живееха разграничени. Агенцията цитира информации за раздялата, излезли в изданията " Холивуд рипортър ", " Пийпъл " и " Ти Ем Зи ". Говорителят на Де Ниро не пожела да разяснява изявленията.
 Gulliver/Getty Images
Де Ниро и Хайтауър се венчаха през 1997 година и имат две деца - Елиът и Хелън. Това е вторият брак на артиста, който има и извънбрачни близнаци от връзката си с модела Туки Смит - Джулиан Хенри и Арън Кендрик. " Понякога нещата не вървят по този начин, както хората са се надявали ", разясняват източници, близки до фамилията на холивудската звезда.

-->

Робърт де Ниро, притежател на два " Оскар " -а, е един от най-уважаваните артисти в Съединени американски щати. Той постоянно се е старал да държи персоналния си живот отвън светлината на прожекторите, отбелязва организацията. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР