Носителят на наградата Пулицър, американският журналист Сиймор Хърш, в интервю

...
Носителят на наградата Пулицър, американският журналист Сиймор Хърш, в интервю
Коментари Харесай

Публикуваха доказателства, че САЩ стои зад експлозиите на Северен поток

Носителят на премията " Пулицър ", американският публицист Сиймор Хърш, в изявление за Berliner Zeitung разгласява доказателства, че Съединени американски щати стоят зад детонациите на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ".

Според МК в действителност президентът Джоузеф Байдън е станал очевидец на американското обвиняване от Хърш.

На взаимна конференция с немския канцлер Олаф Шолц на 7 февруари 2022 година Байдън отговори на въпроса за Северен поток, а точно Германия ще редуцира ли този план, в случай че Русия нахлуе в Украйна? И Съединени американски щати сигурни ли са в това?

Байдън сподели, че при положение на съветско навлизане в Украйна, в случай че нейните танкове или войски пресекат границата, " тогава към този момент няма да има " Северен поток 2 ".

" Ще сложим завършек на това ", сподели той.

На подозренията на публицистите дали Съединени американски щати могат да създадат това, защото " Северен поток 2 " е в зоната на отговорност на Германия, Байдън дава обещание, че " ние ще го създадем ".

" Обещавам ви, можем да го създадем ", цитира го МК. След 26 септември 2022 година Шолц няма по какъв начин да не е схванал какво тъкмо е заречен американският водач. А мълчанието се дължи на обстоятелството, че в такава обстановка това е най-удобното държание.

Причините са две – в съюза сред Германия и Съединени американски щати и в това, че Берлин не желае да поеме разцеплението на антируския фронт.

Дори в случай че Германия разгласи това, тя освен няма да получи отплата, само че и ще бъде наречена " слабото звено " в обединението против Руската федерация. А Съединени американски щати не признават виновността си.

Освен това Байдън няма потребност от това, тъй като всички към този момент знаят за неговото " самообладание ". Освен това Западът одобри нови правила на играта от февруари 2022 година и употребява всевъзможни способи против врага.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР